El proper dissabte 1 de juny, a les 12.00h, la Plataforma Mercaderies per l’Interior, ha convocat una marxa ciutadana popular per reclamar als nostres representants polítics que vetllin responsablement per la vida i salut dels seus ciutadans i no permetin que passi el tercer fil del Corredor Mediterrani per la via de la costa.

EXIGIM UN CORREDOR MEDITERRANI SOSTENIBLE I SEGUR, LLUNY DELS NUCLIS POBLATS!!

Aquesta marxa rebrà ciutadans de totes les poblacions afectades pel traçat del Corredor Mediterrani, per la via de la costa: El Vendrell, Roda de Berà, Creixell, Torredembarra, Altafulla, Tarragona, Reus i Vila-seca.

VOLEM POBLACIONS LLIURES DE PERILLS I SOROLLS!!

La marxa començarà amb una concentració al Balcó del Mediterrani de Tarragona, a les 12.00h, on es llegirà un manifest i s’iniciarà la marxa cap a l’Ajuntament de Tarragona, a la Plaça de la Font.

Necessitem la força del ciutadans, de tots vosaltres, de tots nosaltres, per fer entendre als polítics que no volem només paraules, sinó fets i que el territori no necessita més obstacles que impedeixin el benestar i el creixement de la zona. Aquest 1 de juny hem de ser com més millor perquè els nostres polítics vegin que no pararem fins que el Corredor Mediterrani tingui una proposta ferma i definitiva per una via segregada, fora de les poblacions i de la via de passatgers.

Perquè ningú es quedi sense poder venir per tema de transport, hem muntat un autobús que recollirà la gent dels diferents municipis de la Costa Daurada nord:

Sortirem a les 10.30h de Roda de Berà, passarem per Torredembarra (en dues parades, Tropic i Passeig de la Sort), Altafulla (piscines) i a Tarragona. Totes les parades estaran ubicades prop de les que utilitza Autocars Penedès. Podeu reservar la vostra plaça al whattsapp 649903824 (Vanessa)

 

En aquesta marxa, no estarem sols: ens hi acompanyaran membres de la plataforma ciutadana ‘Dignitat a les vies’, representants d’associacions de veïns com l’AAVV del Port, AAVV del Serrallo, AAVV Residencial Palau Torres Jordi, AAVV Vall Arrabassada, AAVV Cala Romana, la Federació d’Associacions de veïns de Llevant i la Federació d’Associacions de veïns de Ponent, i també membres del Griu, del seguici popular, per animar la marxa. A nivell d’entitats ciutadanes també implicades i que també hi seran: Empresaris de Tarragona i la Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET) que agrupa més de 100 entitats diferents entre associacions cíviques, veïnals, esportives i culturals de les comarques. I també comptem amb grups ecologistes del territori: Greenpeace, Mare Terra (Fundació Mediterrània), Salvem la Platja Llarga i el Grup d’Amics de Toni Achón (GATA).

ÉS IMPORTANT QUE HI SIGUEM TOTS i TOTES, us hi esperem!