La Plataforma Mercaderies per l’Interior fa un canvi de rumb en les seves accions, després que encara no tinguem cap resposta del Ministeri de Transports sobre la proposta de traçat del Corredor per l’interior que se li va presentar el passat mes de febrer.

D’aquesta manera, per fer més força amb la veu del carrer, hem iniciat recentment una campanya de mobilització ciutadana amb diferents accions per tal de donar a conèixer i sensibilitzar a la població sobre els objectius de la Plataforma i els riscos de la posada en funcionament del Corredor per la via de la costa.

Unes accions que es realitzen a la ciutat de Tarragona, però també a les poblacions afectades de la costa Daurada nord: Altafulla, Torredembarra, Creixell, Roda de Barà i El Vendrell. Així, s’ha començat a fer bustiatge pels carrers i barris més propers a les vies del tren, es programaran taules informatives en llocs cèntrics de les ciutats, es col·locaran pancartes als balcons, es mantindran reunions amb les escoles situades prop de les vies i es faran vídeos amb testimonis de veïns afectats pels sorolls i vibracions dels trens… per tal d’acabar, en una data encara no determinada, amb una marxa i concentració en els diferents municipis afectats pel Corredor.

Necessitem voluntaris per tal de formar les taules informatives, cessió dels balcons per les lones reivindicatives, ser testimonis per als vídeos i, sobretot, el vostre suport per divulgar la tasca de la Plataforma i sumar adherits a https://www.mercaderiesperlinterior.com/#formulari  Tots els interessats ens podeu enviar un mail a [email protected]

Necessitem que el Corredor Mediterraneo passi fora de la costa i fora dels nuclis poblats!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració,