L’alcalde de Tarragona es reunirà dilluns 10 de maig amb els alcaldes d’Altafulla, Torredembarra, Creixell, Roda de Barà i El Vendrell per abordar la problemàtica de les mercaderies que circulen per la línia de tren de la costa. Pau Ricomà ha assumit el compromís expressat en l’última trobada amb la plataforma Mercaderies per l’Interior i ha convocat la reunió amb la resta d’alcaldes d’ajuntaments afectats de Tarragonès nord i el Baix Penedès. La cimera d’alcaldes serà presencial i tindrà lloc al Palau de Congressos de Tarragona.

PAU RICOMÀ CONVOCA LA REUNIÓ AMB ELS SEUS HOMÒLEGS PER DILLUNS 10 DE MAIG AL PALAU DE CONGRESOS

L’alcalde de Tarragona ha fet l’anunci aquest dilluns a Ràdio Ciutat de Tarragona en una entrevista de Ricard Lahoz al programa ‘Tarragona 100×100’. Ricomà ha explicat que vol exercir el lideratge polític que li correspon a Tarragona com a capital, i compartir documentació i impressions per traslladar les seves conclusions a altres alcaldes del territori (aquells que van signar el pacte ferroviari el 2018) i altres institucions.

“Cal sumar tothom en aquest tema cabdal: institucions, entitats econòmiques i col·lectius com la plataforma per fer un front comú en una qüestió que amenaça el desenvolupament econòmic i la seguretat de les persones”, ha afirmat Ricomà. L’alcalde ha recordat que l’ajuntament de Tarragona i les formacions polítiques de la ciutat comparteixen els plantejaments de la plataforma Mercaderies per l’Interior.