L’Ajuntament d’Altafulla va aprovar en el Ple del 25 de setembre una moció sobre la necessitat d’un nou traçat del corredor mediterrani ferroviari per l’interior i lluny de nuclis poblats i d’una alternativa provisional urgent de desviament del trànsit de mercaderies utilitzant la infraestructura ferroviària actual.

En aquest cas, tot els grups hi han votat a favor i es va aprovar per unanimitat i majoria absoluta. El manifest el va exposar la coalcaldessa, Alba Muntadas.

El ple va comptar amb l’assistència de l’Alcaldia-Presidència, el senyor Jordi Molinera i Poblet (L’EINA-ERC), i dels
regidors i de les regidores, la senyora Alba Muntadas i Olivé (L’EINA-ERC), el senyor Daniel Franquès i Marsal (L’EINA-ERC), la senyora Gemma Maymó i Masip (L’EINA-ERC), el senyor Àlex Cañas i Torres (L’EINA-ERC), la senyora Eva Martínez Giol (Junts per Altafulla – CM), el senyor Tomàs Serra Albiol (Junts per Altafulla – CM), la senyora Montserrat Castellarnau Vicente (AA-C), la senyora Empar Polo Morte (AA-C), la senyora M. Jesús (Xusa) Ortega Pérez (AA-C), el senyor Francesc Farré Camps (AA-C) i la senyora Inmaculada Morales Navarro (PSC).

Adjuntem manifest aprovat pel ple (fes click aquí).