La ‘Plataforma Mercaderies per l’Interior’ ha tingut diverses visites aquesta setmana seguint amb la presentació de la quarta proposta que ha preparat l’entitat després de rebutjar les tres alternatives proposades pel Ministeri de Transports, per tal de desviar els trens de mercaderies del litoral.

Dimarts 31 de gener, a les 11.00h, el portaveu de la Plataforma, Eugeni Sedano acompanyat de Ramon Juanola, membre de l’entitat i enginyer de camins, i de dos membres més, es van reunir amb l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer. Se li va presentar l’alternativa que proposa la Plataforma, una solució que coincideix en molts punts amb el Pla d’Urbanisme de Reus per la qual cosa, la trobada va ser molt positiva. Carles Pellicer va destacar a Constantí com a generador important de les mercaderies del territori i va demanar els plànols per estudiar-ho amb els seus tècnics ja que, properament, tindran reunió amb el Ministeri per parlar sobre aquesta qüestió.

Dimecres 1 de febrer, la Plataforma es va reunir amb Agustí Domènech, membre del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Tarragona, amb qui ja han mantingut altres reunions, per tal de donar-li a conèixer també la proposta alternativa de ‘Mercaderies per l’Interior’.  Es van posar sobre la taula les propostes del Ministeri i després l’alternativa de la Plataforma que va veure amb molt bons ulls i va transmetre’ns que passaria la informació a la Presidenta de la Cambra.

Per la Plataforma és important que Ajuntaments i entitats implicades arribem a un consens per tal d’oferir una proposta raonable a les tres alternatives ofertes pel Ministeri de Transports.

El Portaveu de la Plataforma, Eugeni Sedano, conversant amb l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer
Reunió amb Agustí Domènech, membre del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Tarragona