La Plataforma Mercaderies per l’Interior expressa la seva satisfacció per la moció aprovada avui, 17 de novembre, per unanimitat al Plenari  de l’Ajuntament de Tarragona, referent al transport de mercaderies per l’interior i NO per la costa de Tarragona. Llegeix aquí tot el text aprovat al plenari de Tarragona.

Com manifesta el nostre portaveu Eugeni Sedano, “és una satisfacció que la Plataforma estigui aconseguint un consens al territori sobre el traçat del Corredor Mediterraneo per l’àrea de Tarragona. En aquests moments, ja són tres els Ajuntaments, Ajuntament d’Altafulla, Ajuntament del Vendrell i ara Tarragona, que han aprovat per unanimitat la nostra proposta per tal que les mercaderies circulin per l’interior, utilitzant els corredors existents i no per la via de la costa, amb el tercer fil, passant per davant d’habitatges, escoles, hotels, centres esportius, patrimoni històric i i paratges naturals de la Costa Daurada”.  

La Plataforma continua treballant per tal que tots els Ajuntaments afectats pel traçat de les mercaderies del Corredor Mediterraneo aprovin la nostra proposta.