La plataforma ‘Mercaderies per l’Interior’ vol felicitar molt sincerament el Sr. Xavier Flores amb motiu del seu recent nomenament com a nou secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Flores (Barcelona, 1968) ocupava fins ara el càrrec de director general d’Infraestructures a la Generalitat, i des de la plataforma entenem el seu salt a l’estructura estatal com una notícia positiva i esperançadora per al desenvolupament futur de les nostres reivindicacions. El portaveu de ‘Mercaderies per l’Interior’, Eugeni Sedano, ha volgut destacar la “gran capacitat de treball” que va demostrar en la seva anterior responsabilitat.

Sedano ha recordat que el nou secretari general d’Infraestructures ha participat en diverses reunions amb la plataforma des dels seus inicis, “i per tant coneix perfectament, i des de fa anys, el problema ferroviari de fons” que afecta directament el Camp de Tarragona. “Esperem que la seva arribada al Ministeri acceleri l’arribada a una solució definitiva” al desgavell, ha valorat. Una solució que passarà inevitablement per allunyar els trens carregats de mercaderies de la via costanera actual.

El portaveu de la plataforma confia que es mantingui “la bona sintonia i la voluntat de diàleg” observada i constatada en les trobades anteriors, i té previst sol·licitar un nou contacte tan bon punt Flores s’acabi d’instal·lar en la seva nova responsabilitat. ‘Mercaderies per l’Interior’ ja havia demanat prèviament reunir-se amb la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, i amb la secretària d’Estat de Transports, Isabel Pardo.