Política de privadesa

La present Política de Privadesa que compleix amb els paràmetres i mesures de seguretat, tant tècniques com organitzatives, recollides tant a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals i al Reglament Europeu 679/2016, de 27 d’abril, relatiu a la protecció de dades de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i de lliure circulació d’aquestes dades. Tot plegat amb l’objectiu de garantir la seva privacitat i ser transparents en l’ús de les seves dades.

 1. Qui és el titular d’aquesta pàgina web i responsable d’aquesta Política de Privacitat?

El titular d’aquesta pàgina web és: Plataforma ‘Mercaderies per l’interior’ https://www.mercaderiesperlinterior.com 

Entitat ciutadana sense adscripció política

integrada a: Associació Tarragona Avança (Registre 66003, Grup d’interès 3411)

Mail: info@mercaderiesperlinterior.com

 1. Quines dades recollim? Normalment, a través de la nostra pàgina web recollim dades de contacte de l’Usuari per a les diferents modalitats.
 2. En quins apartats de la nostra pàgina web recollim les seves dades personals?

3.1.  A través del nostre correu electrònic: info@mercaderiesperlinterior.com

3.2.  A través del formulari d’Adhesió: Mitjançant aquest formulari d’adhesió haurà d’omplir una sèrie de camps per a identificar-lo, recollirem la informació necessària per tal d’adherir-lo a la plataforma. 

3.3.  A través de la subscripció a la newsletter: Per subscriure’s a la newsletter de l’entitat, l’usuari haurà d’emplenar el camp en el qual es demana l’adreça de correu electrònic a la qual enviar-lo.

3.4. A través de les xarxes socials: Podrem recollir les seves dades a través del seu perfil d’usuari en les xarxes socials que utilitzem des de la Plataforma, ​​les quals estan detallades en l’apartat 12 de la present política.

3.5. Recollida de dades de persones jurídiques o professionals: Si vostè és un usuari que contacta amb nosaltres o es registra però actua en representació d’una persona jurídica o és un professional independent, també recaptarem les seves dades sempre i quan ens ho autoritzi mitjançant la validació de la present Política de Privadesa.

3.6. Comentaris a la web: Quan els visitants deixen comentaris a la web, recopilem les dades que es mostren al formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’agents d’usuari del navegador per ajudar a la detecció d’spam.

 

Una cadena anònima creada a partir de la teva adreça de correu electrònic (també anomenada hash) pot ser proporcionada al servei de Gravatar per veure si l’estàs usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del vostre comentari, la imatge del vostre perfil és visible per al públic en el context del vostre comentari.

 

3.7. Contingut incrustat: Els articles d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres webs es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l’altra web.

 

Aquestes webs poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar un seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció amb aquest contingut incrustat, inclòs el seguiment de la teva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte i estàs connectat a aquest web.

 1. Quin és l’objectiu o finalitat de la recollida de dades?

La finalitat de la recollida de dades en tots els apartats esmentats en el punt anterior és la de mantenir un contacte amb els nostres usuaris. 

L’e-mail des del qual ens escrigui al nostre correu, l’utilitzarem per remetre-li informació relacionada amb els comentaris, preguntes o consultes que ens hagi plantejat.

En cap cas rebrà informació de tercers sense haver-li informat i sol·licitat el seu consentiment exprés prèviament, vetllant d’aquesta manera per complir amb els paràmetres de la normativa europea; ni es realitzarà cap tipus de transferència internacional que tingui com a objecte les seves dades de caràcter personal.

Així mateix, l’informem que les seves dades personals no seran segmentades ni utilitzades amb altres finalitats que no siguin la mera informació sobre la Plataforma i el que defensem i reivindiquem.

A la nostra pàgina web no hi ha cap enllaç que permeti la comunicació de les seves dades a qualsevol altra entitat o empresa.

 1. Ús de les dades personals i ús de les dades per a fins comercials

La Plataforma Mercaderies per l’Interior comunica als seus Usuaris que les dades personals que ens facilitin seran tractades per a les finalitats previstes a continuació:

 1. Atendre i resoldre comentaris, preguntes o consultes sobre la Plataforma 
 2. Informar de novetats relacionades amb la Plataforma
 3. Enviar informació que es consideri que pugui ser d’interès de l’usuari

Advertir-lo que la informació que faciliti a través de la pàgina web pot revelar o permetre que altres dedueixin seva nacionalitat, ètnia, sexe, edat o altres aspectes de la seva vida privada. D’aquesta manera, en facilitar aquesta informació de forma totalment voluntària a través de qualsevol mitjà de la nostra plataforma, l’Usuari està acceptant expressament i voluntàriament aquesta Política de Privacitat i de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

 1. Compartir informació amb tercers

Com ja s’ha establert en els punts anteriors, la Plataforma Mercaderies per l’Interior no facilitarà les dades dels Usuaris a tercers. 

 1. Base jurídica: consentiment inequívoc per al tractament de les seves dades

7.1. Consentiment de les persones físiques

En compliment del que exigeix la​​ Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals i el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016 i atenent al que estableixen les nostres polítiques internes, cada vegada que l’Usuari ens faci arribar o enviï dades personals haurà de donar el seu consentiment exprés fent clic a la casella que apareix a la part inferior de cada formulari on es recullen les seves dades.

També, quan ens escrigui a algun dels nostres correus electrònics de contacte o bé a qualsevol altre habilitat per a funcionalitats concretes dins la pàgina web, estarà acceptant expressament que puguem demanar les seves dades per la finalitat o petició que ens hagi indicat.

Amb aquesta(s) acció(ns), ens està manifestant de forma lliure i inequívoca que està d’acord amb que la Plataforma Mercaderies per l’Interior, tracti les seves dades segons les finalitats esmentades en els apartats anteriors.

L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades a l’entitat són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

L’acceptació de l’Usuari de que les seves dades siguin tractades amb les finalitats referides en aquesta política té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, tot això d’acord amb el que disposa la legislació vigent; per la qual cosa, té dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el seu consentiment previ, mitjançant els mitjans facilitats a l’apartat 8 del present text legal.

7.2. Consentiment de les persones jurídiques o professionals per al tractament de les seves dades

L’informem que, si vostè actua en representació d’una persona jurídica o com a professional independent, ens autoritzarà a que li fem arribar informació associada als serveis contractats, d’una banda, o bé informació comercial, en els moments oportuns a través de l’acceptació de la present política de privacitat.

Així, quan sol·liciti alguna informació relacionada amb l’entitat a través dels canals establerts per l’entitat mitjançant la pàgina web, la seva informació també podrà ser tractada per a fins comercials i l’enviament de comunicacions electròniques sempre i quan, també, així ens ho hagi autoritzat.

Tanmateix, l’acceptació de l’Usuari de que les seves dades siguin tractades amb les finalitats referides en aquesta política té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, tot això d’acord amb el que disposa la legislació vigent; per la qual cosa, té dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el seu consentiment previ, mitjançant els mitjans facilitats a l’apartat 8 del present text legal.

 1. Sobre els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, oblit i limitació en el tractament

La Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals i el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016 ha implementat una sèrie de garanties jurídiques que permeten a l’Usuari exercir els seus drets i accions relacionats amb el tractament de les seves dades.

La Plataforma Mercaderies per l’Interior li ofereix la garantia legal de l’aplicació d’aquests drets pel que, vostè, en qualsevol moment i/o quan així ho consideri convenient, podrà fer ús dels seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, oblit i limitació en el tractament escrivint al correu electrònic de contacte i domicili indicats al capdamunt, és a dir, al correu: info@mercaderiesperlinteior.com. En aquest cas, haurà d’adjuntar còpia del passaport o del seu DNI (titular de les dades) indicant a l’assumpte de manera expressa la petició que desitja realitzar: accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, oblit o limitació en el tractament.

No obstant això, és important que com a Usuari tingui en compte que la informació que ja hagi compartit amb altres Usuaris per altres vies podria continuar essent visible i que l’entitat s’exonera de tota responsabilitat en relació amb l’eliminació d’aquesta informació.

De la mateixa manera, la Plataforma no controla el sistema de renovació dels mecanismes de recerca de tercers, podent contenir-se en aquests mecanismes certa informació del perfil públic que ja hagi estat cancel·lada per l’entitat però que encara consti en Internet per la redifusió de la mateixa, i en aquest cas, recomanem es dirigeixi als responsables d’aquestes plataformes per sol·licitar la cancel·lació o l’exercici d’un dret a l’oblit.

 1. Termini de conservació de les seves dades personals

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la què es recapten i per determinar les possibles responsabilitats que se’n poguessin derivar de la finalitat, a més dels períodes que se’n derivin de la legislació aplicable.

 1.  Política a les xarxes socials

La Plataforma Mercaderies per l’Interior disposa d’un perfil corporatiu a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.

Així, en virtut del que disposa el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016, l’entitat és “Responsable del tractament de les seves dades” amb motiu de l’existència d’aquests perfils a les xarxes socials i el fet que ens segueixi i el puguem seguir, també.

Això significa que, si decideix incorporar el seu perfil corporatiu com a seguidor o donant un “Like” o un “M’agrada” als nostres continguts o perfils, accepta la present política, on li expliquem els seus drets i sobre com fem servir les seves dades.

En qualitat de responsable del tractament de les seves dades, garantim la confidencialitat en el tractament i el compliment dels seus drets, tot sempre sota els efectes del Reglament abans esmentat.

D’altra banda, l’informem que utilitzarem aquestes xarxes socials per anunciar les notícies o informació rellevants relacionades amb els projectes o activitats que fem o hi participem; o bé sobre temes que considerem poden ser del seu interès. Emprant les funcionalitats d’aquestes plataformes, és possible que al seu mur o perfil, vegi publicades notícies amb aquest tipus d’informació.

Ara bé, també li fem saber que no hi ha cap vincle entre la Plataforma i aquestes plataformes o xarxes socials, de manera que acceptarà la seva política d’ús i condicions un cop accedeixi a les mateixes i/o validi els seus avisos, termes i condicions en el procediment de registre. Així, la Plataforma no serà mai responsable per l’ús o tractament de les dades que es faci fora de l’estricta relació i prestació de serveis indicades en aquesta política.

 1. Política de Cookies

Una cookie és un petit arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador de l’usuari i ens permet reconèixer-la. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat de la nostra web, permetent-nos controlar quines pàgines consideren com a útils els usuaris i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d’internet, aportant nombroses avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant la navegació i usabilitat de la nostra web. Tingui en compte que les cookies no poden perjudicar el seu equip i que, en canvi, el fet que estiguin activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors. 

A continuació publiquem una relació de les principals cookies utilitzades a les nostres webs, diferenciant:

 

Si deixes un comentari al nostre lloc pots triar desar el teu nom, adreça de correu electrònic i web a cookies. Això és per a la teva comoditat, perquè no hagis de tornar a emplenar les dades quan deixis un altre comentari. Aquestes galetes tindran una durada d’un any.

 

Si tens un compte i et connectes a aquest lloc, instal·larem una galeta temporal per determinar si el teu navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i s’elimina en tancar el navegador.

 

Quan inicieu sessió, també instal·larem diverses galetes per desar la vostra informació d’inici de sessió i les vostres opcions de visualització de pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies i les galetes d’opcions de pantalla duren un any. Si selecciones “Recordar-me”, el teu inici de sessió durarà dues setmanes. Si surts del teu compte, les galetes d’inici de sessió s’eliminaran.

 1. Modificació de la present Política de Privadesa

La Plataforma  es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a futures novetats legislatives o jurisprudencials, així com per a futurs usos que pogués realitzar de les dades personals dels Usuaris de la pàgina web.

En cas que aquesta modificació afectés pel que fa al tractament de les seves dades, per exemple, perquè es pretén realitzar algun tractament addicional dels mateixos, no informat prèviament, procediríem a notificar-li d’aquesta realitat perquè indiqui la seva conformitat o disconformitat.

Es recomana a l’Usuari, en tot cas, que procedeixi a la lectura de la Política de Privadesa de la nostra pàgina web cada vegada que hi accedeixi.

 1. Acceptació inequívoca per al tractament de dades

D’acord amb tot l’expressat en la present política de privacitat, l’Usuari acceptarà els tractaments de dades a partir dels canals i formularis ja expressats en aquesta política i per a les finalitats descrites al punt 5.

 1. Integració amb la resta de textos legals

Aquesta política de privacitat es complementa amb l’Avís Legal, la Política de Cookies i les condicions d’ús i/o de contractació associades a aquesta Pàgina Web.

 

Política de privadesa

La present Política de Privadesa que compleix amb els paràmetres i mesures de seguretat, tant tècniques com organitzatives, recollides tant a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals i al Reglament Europeu 679/2016, de 27 d’abril, relatiu a la protecció de dades de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i de lliure circulació d’aquestes dades. Tot plegat amb l’objectiu de garantir la seva privacitat i ser transparents en l’ús de les seves dades.

 1. Qui és el titular d’aquesta pàgina web i responsable d’aquesta Política de Privacitat?

El titular d’aquesta pàgina web és: Plataforma ‘Mercaderies per l’interior’ https://www.mercaderiesperlinterior.com 

Entitat ciutadana sense adscripció política

integrada a: Associació Tarragona Avança (Registre 66003, Grup d’interès 3411)

Mail: info@mercaderiesperlinterior.com

 1. Quines dades recollim? Normalment, a través de la nostra pàgina web recollim dades de contacte de l’Usuari per a les diferents modalitats.
 2. En quins apartats de la nostra pàgina web recollim les seves dades personals?

3.1.  A través del nostre correu electrònic: info@mercaderiesperlinterior.com

3.2.  A través del formulari d’Adhesió: Mitjançant aquest formulari d’adhesió haurà d’omplir una sèrie de camps per a identificar-lo, recollirem la informació necessària per tal d’adherir-lo a la plataforma. 

3.3.  A través de la subscripció a la newsletter: Per subscriure’s a la newsletter de l’entitat, l’usuari haurà d’emplenar el camp en el qual es demana l’adreça de correu electrònic a la qual enviar-lo.

3.4. A través de les xarxes socials: Podrem recollir les seves dades a través del seu perfil d’usuari en les xarxes socials que utilitzem des de la Plataforma, ​​les quals estan detallades en l’apartat 12 de la present política.

3.5. Recollida de dades de persones jurídiques o professionals: Si vostè és un usuari que contacta amb nosaltres o es registra però actua en representació d’una persona jurídica o és un professional independent, també recaptarem les seves dades sempre i quan ens ho autoritzi mitjançant la validació de la present Política de Privadesa.

3.6. Comentaris a la web: Quan els visitants deixen comentaris a la web, recopilem les dades que es mostren al formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’agents d’usuari del navegador per ajudar a la detecció d’spam.

 

Una cadena anònima creada a partir de la teva adreça de correu electrònic (també anomenada hash) pot ser proporcionada al servei de Gravatar per veure si l’estàs usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del vostre comentari, la imatge del vostre perfil és visible per al públic en el context del vostre comentari.

 

3.7. Contingut incrustat: Els articles d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres webs es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l’altra web.

 

Aquestes webs poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar un seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció amb aquest contingut incrustat, inclòs el seguiment de la teva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte i estàs connectat a aquest web.

 1. Quin és l’objectiu o finalitat de la recollida de dades?

La finalitat de la recollida de dades en tots els apartats esmentats en el punt anterior és la de mantenir un contacte amb els nostres usuaris. 

L’e-mail des del qual ens escrigui al nostre correu, l’utilitzarem per remetre-li informació relacionada amb els comentaris, preguntes o consultes que ens hagi plantejat.

En cap cas rebrà informació de tercers sense haver-li informat i sol·licitat el seu consentiment exprés prèviament, vetllant d’aquesta manera per complir amb els paràmetres de la normativa europea; ni es realitzarà cap tipus de transferència internacional que tingui com a objecte les seves dades de caràcter personal.

Així mateix, l’informem que les seves dades personals no seran segmentades ni utilitzades amb altres finalitats que no siguin la mera informació sobre la Plataforma i el que defensem i reivindiquem.

A la nostra pàgina web no hi ha cap enllaç que permeti la comunicació de les seves dades a qualsevol altra entitat o empresa.

 1. Ús de les dades personals i ús de les dades per a fins comercials

La Plataforma Mercaderies per l’Interior comunica als seus Usuaris que les dades personals que ens facilitin seran tractades per a les finalitats previstes a continuació:

 1. Atendre i resoldre comentaris, preguntes o consultes sobre la Plataforma 
 2. Informar de novetats relacionades amb la Plataforma
 3. Enviar informació que es consideri que pugui ser d’interès de l’usuari

Advertir-lo que la informació que faciliti a través de la pàgina web pot revelar o permetre que altres dedueixin seva nacionalitat, ètnia, sexe, edat o altres aspectes de la seva vida privada. D’aquesta manera, en facilitar aquesta informació de forma totalment voluntària a través de qualsevol mitjà de la nostra plataforma, l’Usuari està acceptant expressament i voluntàriament aquesta Política de Privacitat i de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

 1. Compartir informació amb tercers

Com ja s’ha establert en els punts anteriors, la Plataforma Mercaderies per l’Interior no facilitarà les dades dels Usuaris a tercers. 

 1. Base jurídica: consentiment inequívoc per al tractament de les seves dades

7.1. Consentiment de les persones físiques

En compliment del que exigeix la​​ Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals i el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016 i atenent al que estableixen les nostres polítiques internes, cada vegada que l’Usuari ens faci arribar o enviï dades personals haurà de donar el seu consentiment exprés fent clic a la casella que apareix a la part inferior de cada formulari on es recullen les seves dades.

També, quan ens escrigui a algun dels nostres correus electrònics de contacte o bé a qualsevol altre habilitat per a funcionalitats concretes dins la pàgina web, estarà acceptant expressament que puguem demanar les seves dades per la finalitat o petició que ens hagi indicat.

Amb aquesta(s) acció(ns), ens està manifestant de forma lliure i inequívoca que està d’acord amb que la Plataforma Mercaderies per l’Interior, tracti les seves dades segons les finalitats esmentades en els apartats anteriors.

L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades a l’entitat són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

L’acceptació de l’Usuari de que les seves dades siguin tractades amb les finalitats referides en aquesta política té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, tot això d’acord amb el que disposa la legislació vigent; per la qual cosa, té dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el seu consentiment previ, mitjançant els mitjans facilitats a l’apartat 8 del present text legal.

7.2. Consentiment de les persones jurídiques o professionals per al tractament de les seves dades

L’informem que, si vostè actua en representació d’una persona jurídica o com a professional independent, ens autoritzarà a que li fem arribar informació associada als serveis contractats, d’una banda, o bé informació comercial, en els moments oportuns a través de l’acceptació de la present política de privacitat.

Així, quan sol·liciti alguna informació relacionada amb l’entitat a través dels canals establerts per l’entitat mitjançant la pàgina web, la seva informació també podrà ser tractada per a fins comercials i l’enviament de comunicacions electròniques sempre i quan, també, així ens ho hagi autoritzat.

Tanmateix, l’acceptació de l’Usuari de que les seves dades siguin tractades amb les finalitats referides en aquesta política té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, tot això d’acord amb el que disposa la legislació vigent; per la qual cosa, té dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el seu consentiment previ, mitjançant els mitjans facilitats a l’apartat 8 del present text legal.

 1. Sobre els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, oblit i limitació en el tractament

La Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals i el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016 ha implementat una sèrie de garanties jurídiques que permeten a l’Usuari exercir els seus drets i accions relacionats amb el tractament de les seves dades.

La Plataforma Mercaderies per l’Interior li ofereix la garantia legal de l’aplicació d’aquests drets pel que, vostè, en qualsevol moment i/o quan així ho consideri convenient, podrà fer ús dels seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, oblit i limitació en el tractament escrivint al correu electrònic de contacte i domicili indicats al capdamunt, és a dir, al correu: info@mercaderiesperlinteior.com. En aquest cas, haurà d’adjuntar còpia del passaport o del seu DNI (titular de les dades) indicant a l’assumpte de manera expressa la petició que desitja realitzar: accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, oblit o limitació en el tractament.

No obstant això, és important que com a Usuari tingui en compte que la informació que ja hagi compartit amb altres Usuaris per altres vies podria continuar essent visible i que l’entitat s’exonera de tota responsabilitat en relació amb l’eliminació d’aquesta informació.

De la mateixa manera, la Plataforma no controla el sistema de renovació dels mecanismes de recerca de tercers, podent contenir-se en aquests mecanismes certa informació del perfil públic que ja hagi estat cancel·lada per l’entitat però que encara consti en Internet per la redifusió de la mateixa, i en aquest cas, recomanem es dirigeixi als responsables d’aquestes plataformes per sol·licitar la cancel·lació o l’exercici d’un dret a l’oblit.

 1. Termini de conservació de les seves dades personals

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la què es recapten i per determinar les possibles responsabilitats que se’n poguessin derivar de la finalitat, a més dels períodes que se’n derivin de la legislació aplicable.

 1.  Política a les xarxes socials

La Plataforma Mercaderies per l’Interior disposa d’un perfil corporatiu a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.

Així, en virtut del que disposa el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016, l’entitat és “Responsable del tractament de les seves dades” amb motiu de l’existència d’aquests perfils a les xarxes socials i el fet que ens segueixi i el puguem seguir, també.

Això significa que, si decideix incorporar el seu perfil corporatiu com a seguidor o donant un “Like” o un “M’agrada” als nostres continguts o perfils, accepta la present política, on li expliquem els seus drets i sobre com fem servir les seves dades.

En qualitat de responsable del tractament de les seves dades, garantim la confidencialitat en el tractament i el compliment dels seus drets, tot sempre sota els efectes del Reglament abans esmentat.

D’altra banda, l’informem que utilitzarem aquestes xarxes socials per anunciar les notícies o informació rellevants relacionades amb els projectes o activitats que fem o hi participem; o bé sobre temes que considerem poden ser del seu interès. Emprant les funcionalitats d’aquestes plataformes, és possible que al seu mur o perfil, vegi publicades notícies amb aquest tipus d’informació.

Ara bé, també li fem saber que no hi ha cap vincle entre la Plataforma i aquestes plataformes o xarxes socials, de manera que acceptarà la seva política d’ús i condicions un cop accedeixi a les mateixes i/o validi els seus avisos, termes i condicions en el procediment de registre. Així, la Plataforma no serà mai responsable per l’ús o tractament de les dades que es faci fora de l’estricta relació i prestació de serveis indicades en aquesta política.

 1. Política de Cookies

Una cookie és un petit arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador de l’usuari i ens permet reconèixer-la. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat de la nostra web, permetent-nos controlar quines pàgines consideren com a útils els usuaris i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d’internet, aportant nombroses avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant la navegació i usabilitat de la nostra web. Tingui en compte que les cookies no poden perjudicar el seu equip i que, en canvi, el fet que estiguin activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors. 

A continuació publiquem una relació de les principals cookies utilitzades a les nostres webs, diferenciant:

 

Si deixes un comentari al nostre lloc pots triar desar el teu nom, adreça de correu electrònic i web a cookies. Això és per a la teva comoditat, perquè no hagis de tornar a emplenar les dades quan deixis un altre comentari. Aquestes galetes tindran una durada d’un any.

 

Si tens un compte i et connectes a aquest lloc, instal·larem una galeta temporal per determinar si el teu navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i s’elimina en tancar el navegador.

 

Quan inicieu sessió, també instal·larem diverses galetes per desar la vostra informació d’inici de sessió i les vostres opcions de visualització de pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies i les galetes d’opcions de pantalla duren un any. Si selecciones “Recordar-me”, el teu inici de sessió durarà dues setmanes. Si surts del teu compte, les galetes d’inici de sessió s’eliminaran.

 1. Modificació de la present Política de Privadesa

La Plataforma  es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a futures novetats legislatives o jurisprudencials, així com per a futurs usos que pogués realitzar de les dades personals dels Usuaris de la pàgina web.

En cas que aquesta modificació afectés pel que fa al tractament de les seves dades, per exemple, perquè es pretén realitzar algun tractament addicional dels mateixos, no informat prèviament, procediríem a notificar-li d’aquesta realitat perquè indiqui la seva conformitat o disconformitat.

Es recomana a l’Usuari, en tot cas, que procedeixi a la lectura de la Política de Privadesa de la nostra pàgina web cada vegada que hi accedeixi.

 1. Acceptació inequívoca per al tractament de dades

D’acord amb tot l’expressat en la present política de privacitat, l’Usuari acceptarà els tractaments de dades a partir dels canals i formularis ja expressats en aquesta política i per a les finalitats descrites al punt 5.

 1. Integració amb la resta de textos legals

Aquesta política de privacitat es complementa amb l’Avís Legal, la Política de Cookies i les condicions d’ús i/o de contractació associades a aquesta Pàgina Web.

 

Idioma »