“Unió”, “clam unànime”, “sumar forces”. L’acte informatiu inèdit organitzat per la Plataforma Mercaderies per l’Interior i l’Ajuntament de Tarragona no ha passat desapercebut a la premsa local. La Sala Eutyches del Palau de Congressos va simbolitzar, el passat divendres 19 de novembre, una fortalesa i una unitat mai vista al voltant d’una causa transcendental per la Tarragona d’avui i de demà.

Mercaderies per l’Interior, Ajuntament, Diputació, Generalitat, URV, Port de Tarragona, l’Associació d’Empreses Químiques de Tarragona (AEQT), alcaldes de la Costa Daurada, representants de diversos partits polítics i moviments veïnals i veïns i veïnes del territori es van donar cita en una jornada cabdal que marcarà un abans i un després. Aquest és el recull de premsa de l’acte, des de la prèvia fins a les seves principals conclusions:

El tejido económico, la URV y la sociedad civil suman fuerzas para sacar las mercancías“. Diari de Tarragona, dissabte 20 de novembre.

“Sedano: “La via ferroviària és la manera més sostenible de transportar mercaderies””. Ràdio Ciutat de Tarragona, dimarts 16 de novembre.

“Un estudi determinarà si els trens de mercaderies passen o no per la costa”. Diari Més, dijous 18 de novembre.

“Clam unànime a Tarragona per exigir el pas de les mercaderies per l’interior”. Tarragona Ràdio, divendres 19 de novembre.

“Ricomà: ‘És indispensable que les mercaderies comptin amb una plataforma exclusiva’”. Tarragona21, divendres 19 de novembre.

Ricomà: “és indispensable que les mercaderies comptin amb una plataforma segregada”“. InfoCamp, divendres 19 de novembre.