Aquesta setmana hem tingut una trobada amb el Consorci del Transport Públic del Camp de Tarragona (ATM) per tal d’intercanviar punts de vista sobre la proposta de la Plataforma, per al traçat del Corredor Mediterraneo per la Costa Daurada nord.

L’objectiu d’aquest consorci és la de coordinar el sistema de transport públic de viatgers en l’àmbit territorial del Camp de Tarragona. Està integrat per la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de Territori, els ajuntaments de Tarragona, Reus, Valls, Falset, Calafell, Cambrils, Salou i Vila-seca, i els consells comarcals de l’Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès. L’àmbit territorial del consorci, comprèn els 132 municipis de les comarques de l’Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès amb una població aproximada de 637.00 habitants.

Durant la nostra trobada vam parlar amb la gerent de l’ATM Camp de Tarragona, Eugenia Domènech i, amb el responsable de Mobilitat, Daniel Miravet, que es van mostrar molt interessats en el canvi de traçat del Corredor, per l’interior i sense passar per poblacions, que afavoriria, sense dubte, la mobilitat ferroviària dels passatgers pel territori.