El proper divendres 12 de maig, primer dia oficial de la campanya electoral, la Plataforma Mercaderies per l’Interior i el Col·legi d’Arquitectes de Tarragona celebraran una taula rodona a la seu del COAC, a les 19.00h, amb set dels candidats a l’Alcaldia de Tarragona: Pau Ricomà d’ERC, Rubén Viñuales del PSC, Jordi Sendra de Junts, Jordi Collado d’En Comú Podem, Eva Miguel de la CUP, Maria Mercè Martorell del PP i Mar Giné de Sí Tarragona.

L’acte comptarà amb una presentació del President del COAC Tarragona, Jordi Romera; del portaveu de la Plataforma, Eugeni Sedano i de Pedro Garcia, professor del Departament d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques de la Universitat Rovira i Virgili i creador del projecte Soundless. Presentarà i moderarà el debat, el periodista Ricard Lahoz.

Durant la taula rodona, es parlarà de la problemàtica que suposarà el pas del Corredor per la costa i es demanarà als candidats quina és la seva solució provisional al tercer fil perquè no passi per Tarragona ni pel litoral tarragoní.

També s’abordarà el paper que ha de jugar la ciutat en la seva relació i connectivitat amb el territori i, d’aquesta manera, es parlarà de l’estació intermodal de Tarragona i de l’estació de passatgers a l’Horta Gran. Finalment, un últim bloc, tractarà cap on va el creixement de la ciutat i quines polítiques proposen pel dret a l’habitatge de cara als propers anys per a Tarragona.

Accés lliure al públic, aforament limitat. Us hi esperem!!!