La Plataforma Mercaderies per l’Interior s’ha trobat aquest dijous 16 de març amb el candidat del PSC a les eleccions municipals de Tarragona, Rubén Viñuales, per tal de fer-li arribar els objectius i demandes de l’entitat i presentar-li la nostra proposta alternativa a les ja mencionades del Ministeri pel traçat del Corredor per la Costa Daurada i el Camp de Tarragona.

Durant la trobada, han acompanyat al candidat del PSC, la número 2, Montse Adan i del regidor Berni Álvarez. Per part de la Plaraforma, el seu portaveu, Eugeni Sedano, l’enginyer de Camins, Ramon Juanola i l’empresari Pep Planas.

En primer lloc, Sedano ha presentat la Plataforma i objectius de la mateixa i, a continuació Ramon Juanola ha presentat les propostes del Ministeri que el candidat ja coneixia i ha presentat l’alternativa de l’entitat ciutadana que no passa per cap nucli poblat. Viñuales s’ha mostrat molt interessat i preocupat pel traçat de les mercaderies perilloses i ha assegurat que parlarà amb el Ministeri per tal de conèixer el traçat amb que s’està treballant i que s’aposti econòmicament per la solució definitiva més segura i sostenible pel territori.