La Plataforma Mercaderies per l’Interior s’ha reunit amb l’Alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, amb l’objectiu constant d’arribar a tots els municipis afectats pel tercer fil del Corredor i per plantejar-li la proposta de traçat per l’interior de l’entitat ciutadana pels trens de mercaderies. Eugeni Sedano ha presentat, en primer lloc, la plataforma i els seus objectius, a continuació, els riscos que suposarà l’increment de les mercaderies ferroviàries pel litoral i, finalment, les propostes per l’interior del Ministeri i l’alternativa de la Plataforma.

L’Alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira ha estat acompanyat, durant la trobada amb la Plataforma, del segon tinent d’alcalde, regidor d’Hisenda, Comerç, Indústria i Activitats, i regidor d’Urbanisme, Josep M. Guasch i ambdós han compartit el seu suport total amb l’entitat ciutadana per tal que les mercaderies no passin pels nuclis poblats ni pel litoral tarragoní.

Satisfet amb la solució de la Plataforma, Rovira va destacar la importància de protegir el litoral per al benestar de les persones i del medi natural de l’entorn.