Dimarts 2 de maig, la Plataforma Mercaderies per l’Interior, ha mantingut una trobada amb l’equip del candidat de Junts per Torredembarra, Xavier Suárez, i veïns del municipi per parlar sobre la problemàtica del pas dels trens de mercaderies per la línia de la costa.

Per Suárez, aquest és un tema cabdal ja que afecta directament als veins i veïnes del municipi, ja que estan patint cada dia la circulació de trens de mercaderies pel mateix trajecte que els trens de passatgers.

Eugeni Sedano, el portaveu de la Plataforma ha explicat al solució definitiva per l’interio i la solució d¡’emergència també per l’interior durant els anys que triguin ha construir la definitiva. També ens ha explicat les conseqüències negatives del gran volum i la perillositat de les mercaderies que circularan pels municipis del litoral, tenint en compte que en els propers anys ha d’augmentar la seva freqüència.

El candidat de Junts per Torredembarra, Xavier Suárez, ha mostrat el seu suport a l’entitat ciutadana i a les propostes de la Plataforma, “esperant que es pugui dur a terme pel bé del nostre municipi i els nostres veïns” ha delcarat Suárez.